La Fusteria de Calonge

Recorrent els petits indrets del Baix Empordà, un dia vaig ensopegar amb un lloc que em va cridar l’atenció pel seu nom: “La Fusteria”, i no es tractava d’una botiga de mobles de fusta , sinó d’un bar amb un cert encant màgic, que m’hi va fer entrar. Un cop a dins i parlant amb la seva propietària, vaig saber que per allà hi havien passat molts grans músics, a oferir les seves arts escèniques a tota la gent que s’hi volguès apropar. No vaig poder resistir-me…. i el dia 20 de febrer ens hi pots trobar a partir de les 22:30h donant el millor de nosaltres. Vine a passar-t’ho d’allò més bé, rodejat de bona gent i bona energia . En aquesta ocasió Rita Valero ve acompanyada a la guitarra per Lluís Morilla i a la percussió per Gerard Ros. En format trio. Què més es pot demanar? Esteu convidats!

La Fusteria

Be the first to leave a reply

Deixa un comentari